Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakladığını bulmak

Rüyada sakladığını bulmak

Rüyada sakladığını bulmak durgunlaşacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, işinin ehli olacağına, kazancının sürekli artacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakladığını bulmak gördüyseniz:

  • Tepki vermek yerine, olaylara gülüp geçmeniz yararınıza olabilir.

Rüyada sakladığın parayı bulmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işarettir.

Rüyada sakladığı parayı bulmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bulmak saklamak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada sakladığını bulmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saklamak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kişinin şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeği saklamak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet eder.

Rüyada sigarayı saklamak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine alamet eder.

Rüyada anahtar saklamak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments