Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulmak saklamak

Rüyada altın bulmak saklamak

Rüyada altın bulmak saklamak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına inanılır.

Rüyada altın bulmak saklamak gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Rüyada altın bulmak saklamak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada sakladığın parayı bulmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ana baba sözü dinlemeye, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada sakladığını bulmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakladığı parayı bulmak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saklamak bazı sorunlar ile karşılaşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük saklamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın saklamak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada altın bilezik saklamak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments