Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğnenmiş sakız görmek

Rüyada çiğnenmiş sakız görmek

Rüyada çiğnenmiş sakız görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada çiğnenmiş sakız gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak kederinin dağılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakız çiğnendiğini görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğnenmiş sakız görmek daha güzelleşeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakız çiğneyen birini görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işarettir.

Rüyada sakız çiğnerken boğulmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çaresiz hallere düşeceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada naneli sakız çiğnemek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret eder.

Rüyada bakkaldan sakız çalmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada bakkaldan sakız almak başarısızlığa düşeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments