Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakızı görmek

Rüyada sakızı görmek

Rüyada sakızı görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakızı gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sakız görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakızı atmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada sakızı tükürmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sakız aldığını görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada sakız sündürmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments