Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir paket sakız görmek

Rüyada bir paket sakız görmek

Rüyada bir paket sakız görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir paket sakız gördüyseniz:

  • Belli bir çizgide gitmeyen ilişkilere yön verilebilir veya ilişkiler daha ciddi bir platforma taşınabilir.

Rüyada bir paket sakız görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kenger sakızı görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada sakız çıkarmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakızı atmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada sakız yuttuğunu görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz sakız görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sakız tükürmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments