Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız satmak

Rüyada sakız satmak

Rüyada sakız satmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sakız satmak gördüyseniz:

  • Sana yardım etmek isteyen dostların uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Rüyada sakız satmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına inanılır.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada şekerli sakız görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, nasibin bollaşacağına işarettir.

Rüyada ağızdan sakız atmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sakız verdiğini görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, hak yiyeceğine işarettir.

Rüyada sakız sündürmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments