Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kemer taktığını görmek

Rüyada birinin kemer taktığını görmek

Rüyada birinin kemer taktığını görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kişinin iyi hale geleceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, endişelerinin son bulacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin kemer taktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Rüyada birinin kemer taktığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kemer takmak çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada kemer kaybetmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beline altın kemer takmak ekmeğine leke süreceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, yokluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada bayan kemeri görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kemer çalmak müjdeli haberler alınacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalettir.

Rüyada boynuna kemer takmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments