Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kemer görmek

Rüyada altın kemer görmek

Rüyada altın kemer görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kemer gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada altın rengi kemer görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, sevinçli haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada altın kemer görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulur.

Rüyada beline altın kemer takmak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada belinde altın kemer görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprü kemeri görmek çok güzel günler geçirileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemerli pantolon görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon kemeri görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada siyah kemer almak hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, ün sahibi birisi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments