Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahura kalktığını görmek

Rüyada sahura kalktığını görmek

Rüyada sahura kalktığını görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada sahura kalktığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada sahura kalkmamak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahura kalktığını görmek can derdine düşeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada sahuru kaçırmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sahur yemeği yemek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sahurda su içmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sahura kalkmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada sahursuz oruç tutmak rızkının eksileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına alamet eder.

Rüyada sahur sofrası görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments