Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahuru kaçırmak

Rüyada sahuru kaçırmak

Rüyada sahuru kaçırmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sahuru kaçırmak gördüyseniz:

  • Kendinize saygı duyulmasını istiyorsunuz.

Rüyada sahuru kaçırmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada sahur sofrası görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sahurda yemek yemek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sahur yapmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sahura kalkmamak onu borçtan kurtaracağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına rivayet eder.

Rüyada sahura kalkmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sevdiği birini kırmaya, mutluluktan havalara uçacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahur yemeği yemek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, masabaşı bir işe girileceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sahursuz oruç tutmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, her isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments