Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahura kalkmak

Rüyada sahura kalkmak

Rüyada sahura kalkmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yanlış seçimler yapacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine tabir olunur.

Rüyada sahura kalkmak gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada sahura kalkmak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada sahursuz oruç tutmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Rüyada sahurda su içmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sahur sofrası görmek güzelliklerle dolacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına yorulur.

Rüyada sahurda yemek yemek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, mal mülk kazanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sahur yapmak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sahura kalktığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada sahur yemeği yemek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sevgi

Ortağın evinde yatmışız tuvalete uyandım gittim tuvalete gittimı önce evsahibi girdi sonrada ben girdim tuvalet o kadar beyazdiki yeni yapılmış gibiydi sahura uyandık ama yemek yemeye vakit yoktu ezan okunacakti ve ezan okunacakti sahursuz oruç tutacaktık