Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahur yemeği yemek

Rüyada sahur yemeği yemek

Rüyada sahur yemeği yemek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, daha rahat bir nefes alacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahur yemeği yemek gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Rüyada sahurda yemek yemek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, doğru haber almaya, rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sahur yemeği yemek alim ve bilge insan olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada sahura kalkmamak çok mutlu olacağına, sevineceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sahura kalktığını görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sahurda su içmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahursuz oruç tutmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sahur sofrası görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, vefalı bir insan olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sahura kalkmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments