Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahur sofrası görmek

Rüyada sahur sofrası görmek

Rüyada sahur sofrası görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kötü durumlara düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada sahur sofrası gördüyseniz:

  • Çevrenizi düzenlemek ya da bazı planlarınızı uygulamaya koymak için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada sahur sofrası görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sahur yemeği yemek çok büyük yenilikler yapacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada sahuru kaçırmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına inanılır.

Rüyada sahura kalktığını görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada sahurda yemek yemek hastalanacağına, üzüleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sahursuz oruç tutmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sahur yapmak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sahura kalkmamak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments