Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahurda su içmek

Rüyada sahurda su içmek

Rüyada sahurda su içmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sahurda su içmek gördüyseniz:

  • Bir süre sabredebilirseniz nedenlerin farkına varabilirsiniz.

Rüyada sahurda su içmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalet eder.

Rüyada sahuru kaçırmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sahura kalktığını görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sahur yemeği yemek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hayat boyu çok sevileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sahura kalkmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına delalettir.

Rüyada sahurda yemek yemek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, tövbe etmeden vefata, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sahura kalkmamak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalettir.

Rüyada sahursuz oruç tutmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments