Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahur yapmak

Rüyada sahur yapmak

Rüyada sahur yapmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sahur yapmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda uzun vadeli ilişki, iş birliği ya da işlere veya uzun zamandır çözüm bekleyenlere odaklanmalısınız.

Rüyada sahur yapmak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahur yemeği yemek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulur.

Rüyada sahura kalktığını görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sahura kalkmamak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kafa dinleyeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine inanılır.

Rüyada sahura kalkmak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sahurda yemek yemek hayırlı işlere girişileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada sahurda su içmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada sahuru kaçırmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments