Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağanak yağmur görmek

Rüyada sağanak yağmur görmek

Rüyada sağanak yağmur görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, işlerinin sarpa saracağına, işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmur gördüyseniz:

  • İş değişikliği yapmak veya farklı yaratıcı proje ya da hobilerle ilgilenmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada sağanak yağmurda koşmak yetki ve imza sahibi olacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, heveslerinin de azalacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada sağanak yağmur görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kendisini işine vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda yürümek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, başarılı olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, prestij kazanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurdan sonra güneş görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada yağmurda dans etmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, sağlığının kötüye gideceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments