Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağanak yağmura yakalanmak

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak kendisine fırsatlar yaratacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalettir.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Rüyada sağanak yağmurda koşmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağanak yağmur görmek zor bir durumda kalacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalettir.

Rüyada sağanak yağmurda yürümek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulur.

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakalık görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments