Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakalık görmek

Rüyada yakalık görmek

Rüyada yakalık görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada yakalık gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Rüyada polis yakalanmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza delalet eder.

Rüyada hastalığa yakalanmak yüklü miktarda para kazanacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek yakası dikmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada birinin yakasından tutmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, borç ödemeye inanılır.

Rüyada balık yakalandığını görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Rüyada fare yakalayıp atmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet eder.

Rüyada yakalanmış balık görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments