Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına inanılır.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin iş hayatınıza zarar vermesi konusunda hassas olmalısınız.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ayağından vurulmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada sağ elinden vurulmak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada sağ dizinden vurulmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sağ kolundan vurulmak işlerinin azalacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek işindeki verimliliğinin artacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments