Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kola künye takmak

Rüyada kola künye takmak

Rüyada kola künye takmak gönül sızılarının dineceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yüzünde güller açacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kola künye takmak gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kola altın künye takmak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kola künye takmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada koluna altın künye takmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına alamet eder.

Rüyada altın künyeler takmak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada gümüş künye takmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker künyesi takmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hidayete ermeyi de başaracağına yorulur.

Rüyada künye takmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın künye takmak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments