Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ kola altın bilezik takmak

Rüyada sağ kola altın bilezik takmak

Rüyada sağ kola altın bilezik takmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, iyi bir kariyer edineceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada sağ kola altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada sağ kola altın bilezik takmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kola altın bilezik takmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ kola saat takmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına tabir olunur.

Rüyada sol kola bilezik takmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kola bilezik takmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına inanılır.

Rüyada kola altın saat takmak bolluk ve bereket yaşayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada kola altın künye takmak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments