Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kola altın künye takmak

Rüyada kola altın künye takmak

Rüyada kola altın künye takmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kola altın künye takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli alanlarda bağlantıyı tümüyle kestiyse, olayları restore etmek için çabalamak faydasız olabilir.

Rüyada kola altın künye takmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hayattan her istediğini alacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalettir.

Rüyada kola künye takmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına yorulur.

Rüyada koluna altın künye takmak bazı kişilerin kalbini kıracağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın künyeler takmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın künye takmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, ün sahibi birisi olunacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş künye takmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, mutluluktan havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada künye takmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, rızıksız kalacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada asker künyesi takmak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, istediği makama geleceğine, sonuçtan memnun kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments