Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ gözünü açamamak

Rüyada sağ gözünü açamamak

Rüyada sağ gözünü açamamak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada sağ gözünü açamamak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda size yardımcı olabilecek kişiler söylediklerinizi dinlemek isteyebilir.

Rüyada sağ gözünü açamamak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına delalettir.

Rüyada sağ göz görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, yönetici makamına geleceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalettir.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ gözünü görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına inanılır.

Rüyada gözünü açamadığını görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada göz kapağını açamamak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, eşlerin ayrılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments