Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ göz görmek

Rüyada sağ göz görmek

Rüyada sağ göz görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ göz gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ göz görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işaret eder.

Rüyada sağ gözünü açamamak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada sağ gözünü görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayı sağ görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada ölü kişiyi sağ görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, aile içinde de bereketin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments