Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünü açamadığını görmek

Rüyada gözünü açamadığını görmek

Rüyada gözünü açamadığını görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, her anlamda feraha kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünü açamadığını gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olayların akışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Rüyada gözünü açamadığını görmek ekmeksiz kalacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalet eder.

Rüyada gözü açamamak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz açamamak çalışmaları kötüleyeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada tek gözünü açamamak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, Tövbe Edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada ölünün gözünü açtığını görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağını açamamak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çocuklarının fazla olacağına yorulur.

Rüyada aç gözlü olmak eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet eder.

Rüyada sağ gözünü açamamak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments