Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna inanılır.

Rüyada sağ bacağından yaralandığını gördüyseniz:

  • Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini veya sizin görüşlerinizi anlamasını sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir.

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sağ bacakta yara görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet eder.

Rüyada sağ ayakta yara görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, rahatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ elde yara görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ omuzda yara görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments