Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ bacağından bıçaklanmak

Rüyada sağ bacağından bıçaklanmak

Rüyada sağ bacağından bıçaklanmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ bacağından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada sağ bacağından bıçaklanmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işaret eder.

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada sağ bacakta yara görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada sağ bacağından vurulmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına alamet eder.

Rüyada bıçakla bacak kesmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işarettir.

Rüyada bacağının bıçaklandığını görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, her geçen gün başarıların artacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktan bıçaklanmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, zafer elde edeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments