Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan bıçaklanmak

Rüyada bacaktan bıçaklanmak

Rüyada bacaktan bıçaklanmak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bacağından bıçaklandığını görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla bacak kesmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, kendisini geliştireceğine yorulur.

Rüyada bacaktan bıçaklandığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına delalettir.

Rüyada bacaktan bıçaklanmak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada bacağının bıçaklandığını görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ bacağından bıçaklanmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına işarettir.

Rüyada bacağını kırık görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağında siğil görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments