Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada safir taşı görmek

Rüyada safir taşı görmek

Rüyada safir taşı görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada safir taşı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gerginlik yaşanacak.

Rüyada safir taşı görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada safir taşlı yüzük görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada safir kolye görmek verilen sözlerin tutulacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Rüyada safir görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı safir görmek kendisine olan güveninin azalacağına, hayattan yana keyif bulacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada süs taşı görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada beyaz parlak taş görmek üzüntülü haberler alacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına alamet eder.

Rüyada taş altında yılan görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, gülen yüzünün de solacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments