Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs taşı görmek

Rüyada süs taşı görmek

Rüyada süs taşı görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, yönlendireceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs taşı gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler yaşam kalitenizi arttırmanıza da yardım edebilir.

Rüyada süs taşı görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada süs balığı yemek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalettir.

Rüyada ineğin süstüğünü görmek huzur ve mutluluk bulacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada süslenip düğüne gitmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, şifaya kavuşacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs çiçeği görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ölmüş süs balığı görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada süs balık yemek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bakır süs eşyası görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments