Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı safir görmek

Rüyada sarı safir görmek

Rüyada sarı safir görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sarı safir gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada sarı safir görmek evi yoksa ev alacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada safir kolye görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada safir taşı görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işarettir.

Rüyada safir görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Rüyada safir taşlı yüzük görmek güvensizlik duymaya, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, ortaya bazı projeler koyacağına inanılır.

Rüyada sarı renk elbise giymek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla sarıldığını görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Rüyada altın sarısı silah görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments