Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada safir taşlı yüzük görmek

Rüyada safir taşlı yüzük görmek

Rüyada safir taşlı yüzük görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, sorunların üstüste geleceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada safir taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler nasıl bir yön çizeceğinize karar vermenizi sağlayabilir.

Rüyada safir taşlı yüzük görmek başarıya ve zafere doymayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada safir taşı görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı safir görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada safir görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada safir kolye görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret eder.

Rüyada lacivert taşlı yüzük görmek ortak işlere gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada alyans ve taşlı yüzük görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments