Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada safir görmek

Rüyada safir görmek

Rüyada safir görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, maddi kriz yaşanacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada safir gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada safir görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, mali gücünü yitireceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına delalettir.

Rüyada safir taşlı yüzük görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına rivayet eder.

Rüyada sarı safir görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, nimet ve berekete ereceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine alamet eder.

Rüyada safir kolye görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada safir taşı görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, dara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments