Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları kepekli görmek

Rüyada saçları kepekli görmek

Rüyada saçları kepekli görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçları kepekli gördüyseniz:

  • Yeni maceralara atılmadan önce elinizdeki şeyleri kaybetmemeniz gerektiğini unutmayın.

Rüyada saçları kepekli görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Rüyada saçta kepek temizlemek varını yoğunu kaybedeceğine, işlerin iyiye gideceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işarettir.

Rüyada saç kepeği dökmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada saçının kepeklenmesini görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kepekli görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada saçını kepekli görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalet eder.

Rüyada saç kepeklenmesi görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçında kepek görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments