Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç ucunu kestirmek

Rüyada saç ucunu kestirmek

Rüyada saç ucunu kestirmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, tatsız durumların yaşanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç ucunu kestirmek gördüyseniz:

  • Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç uçlarını kestirmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ruh sağlığının bozulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç ucunu kestirmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, geçim derdine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saç kestirmek çok yoğun çalışacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçınızı kestiğini görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kestirmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments