Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin saçını kestirmek

Rüyada bebeğin saçını kestirmek

Rüyada bebeğin saçını kestirmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek saçı kestirmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Rüyada bicimsiz saç kestirmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret eder.

Rüyada saçı kısa kestirmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine delalettir.

Rüyada saçını kestirememek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada saçının kestirdiğini görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçını kestirmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments