Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını boyatıp kestirmek

Rüyada saçını boyatıp kestirmek

Rüyada saçını boyatıp kestirmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını boyatıp kestirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki ya da karşınızdaki kişiler sizin bazı şeyleri anladığınızın farkında değiller, bunu yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada saçı kestirip boyatmak iç açıcı sözlere, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada saç kestirip boyatmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kara kara düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını boyatıp kestirmek onları tebrik edeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada saç kestirip sarıya boyatmak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada saç kestirmek ve sarıya boyatmak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine inanılır.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek ve boyatmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, nefsine yenileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işarettir.

Rüyada saç kestirmek boyatmak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments