Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının kestirdiğini görmek

Rüyada saçlarının kestirdiğini görmek

Rüyada saçlarının kestirdiğini görmek bedeninin şifa bulacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kötü günleri geride bırakacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının kestirdiğini gördüyseniz:

  • İnatçılığı veya ısrarı bırakıp esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kestirirken görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek işinde ustalaşacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçımı kestiğimi görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına yorulur.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada saçını boyatıp kestirmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç kestirmeye gitmek asla dert yüzü görmeyeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments