Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını keserken görmek

Rüyada saçlarını keserken görmek

Rüyada saçlarını keserken görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, güveninin artacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını keserken gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız vasıtasıyla, karşı cinsten birisi ile tanışmanız mümkündür.

Rüyada kendini saç keserken görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını keserken görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçını keserken görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, iş ve mekan değiştireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının saçını keserken görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçını keserken görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını keserken görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, ele geçen kazancın azalacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına tabir olunur.

Rüyada birini saç keserken görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments