Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını keserken görmek

Rüyada birinin saçını keserken görmek

Rüyada birinin saçını keserken görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kar sağlayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına inanılır.

Rüyada birinin saçını keserken gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada kendi saçını keserken görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada saç keserken görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinde bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçını keserken görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını keserken görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini saç keserken görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini saç keserken görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada saçlarını keserken görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçını keserken görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments