Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını keserken görmek

Rüyada kendi saçını keserken görmek

Rüyada kendi saçını keserken görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kendi saçını keserken gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Rüyada birinin saçını keserken görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını keserken görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına inanılır.

Rüyada birini saç keserken görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını keserken görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, zenginliğe delalet etmektedir.

Rüyada saç keserken görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçını keserken görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Rüyada kendini saç keserken görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments