Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını keserken görmek

Rüyada saçını keserken görmek

Rüyada saçını keserken görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını keserken gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada saçlarını keserken görmek bir ömür olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada saçını keserken görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada kendi saçını keserken görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işaret eder.

Rüyada birini saç keserken görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, huzursuz olacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç keserken görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçını keserken görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, de zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada kendini saç keserken görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments