Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür ve uzun saç görmek

Rüyada gür ve uzun saç görmek

Rüyada gür ve uzun saç görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına işarettir.

Rüyada gür ve uzun saç gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla memnun etmeyen ya da tatminkar bulmadığınız ortamlara girmek yerine, birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilere zaman ayırmalısınız.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına yorulur.

Rüyada uzun ve gür saç görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, hane içine ay doğacağına, çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine alamet eder.

Rüyada gür ve uzun saç görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına alamet eder.

Rüyada uzun gür saç görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments