Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı gür görmek

Rüyada saçı gür görmek

Rüyada saçı gür görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, dinç kalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, elde bulunan imkânların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı gür gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Rüyada saç gürmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını gür görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine delalet eder.

Rüyada saçı gür görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına işaret eder.

Rüyada saçının gürleştiğini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada gür saçlı olmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments