Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçların bir kısmının döküldüğünü görmek

Rüyada saçların bir kısmının döküldüğünü görmek

Rüyada saçların bir kısmının döküldüğünü görmek şeytanın aklına uyacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, resmi bir göreve getirileceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçların bir kısmının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Belli problemler yaşanmasaydı veya hayatınızda olmasaydı neler olurdu diye düşünmek yerine çözüm yollarına odaklanmalısınız.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalettir.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının döküldüğünü görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada saçının bir kısmının beyazladığını görmek talihinizin artacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments