Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın bir kısmının döküldüğünü görmek

Rüyada saçın bir kısmının döküldüğünü görmek

Rüyada saçın bir kısmının döküldüğünü görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalettir.

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, en yukarılara çıkacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine yorulur.

Rüyada saçların bir kısmının döküldüğünü görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının ağardığını görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına alamet eder.

Rüyada saçının bir kısmının beyazladığını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments