Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada saçının ön kısmının döküldüğünü görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına inanılır.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek manevi olarak da yıpranacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek başka işler deneyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının olmadığını görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının ağardığını görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, rakiplerine yenileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına yorulur.

Rüyada saçların bir kısmının döküldüğünü görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çok iyi işler yapılacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını kesmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments