Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarımı kestirdiğimi görmek

Rüyada saçlarımı kestirdiğimi görmek

Rüyada saçlarımı kestirdiğimi görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, iş kaybı yaşayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Rüyada saçlarımı kestirdiğimi gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Rüyada kendi saçımı kestiğimi görmek güzelliklere rast gelineceğine, rahat bir hayata başlayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kendi kestiğini görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, anne baba duası alınacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalettir.

Rüyada saçı kestirdiğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saç kestirmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada saç kestirme görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada saç kısa kestirmek kendi kabuğuna çekileceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments