Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kendi kestiğini görmek

Rüyada saçını kendi kestiğini görmek

Rüyada saçını kendi kestiğini görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçını kendi kestiğini gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Rüyada kardeşinin saçını kestirdiğini görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını saçını kestirmiş görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulur.

Rüyada saç kestirip boyatmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, tövbe etmeye, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını kahkül kestirmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet eder.

Rüyada saçları küt kestirmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç ucunu kestirmek maddi olanakların kötüleşeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments