Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kısa kestirmek

Rüyada saç kısa kestirmek

Rüyada saç kısa kestirmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, içini açmaya karar vereceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına tabir olunur.

Rüyada saç kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı kısacık kestirmek işlerin günden güne artacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kısa saç kestirmek yeni iş teklifleri alacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestiğini görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kısacık kestirmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments